Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Ηράκλειο: Αποκαρδιωτικές εικόνες λίγες ώρες μετά την Ανάσταση - Καταστροφές και αγανάκτηση
κατσαμπάς ανάσταση
 clock 10:56 | 12/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Δραματική είναι η εικόνα που αποκάλυψε το φως της ημέρας, μετά την επεισοδιακή Ανάσταση σε διάφορες γειτονιές του Ηρακλείου. Καμένα φανάρια και δέντρα, φωτιστικά, και κάδοι απορριμμάτων παραδόθηκαν στις φλόγες, σε Νέα Αλικαρνασσό, Καμίνια, Δειλινά, Κατσαμπά, Μασταμπά και Άγιο Ιωάννη Χωστό.

Image
κατσαμπάς ανάσταση

Οργισμένη είναι η αντίδραση του αντιδημάρχου υπηρεσίας Αντώνη Περυσινάκη που ανέβασε φωτογραφίες στο προφίλ του στο facebook και διερωτάται μέχρι πότε ο δημότης θα πληρώνει τις καταστροφές που προκαλούν ανεγκέφαλοι.

Οπως σημειώνει ο κ. Περυσινάκης βρέθηκαν γκαζάκια, μπουκάλια (μολότοφ) και σε κάποια πλατεία αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.

"Ως πότε θα μένουμε απλοί παρατηρητές και θα κινδυνεύουμε κιόλας από όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους τη στιγμή της Ανάστασης που με ευλάβεια πηγαίνουμε στις εκκλησίες;"

Image
κατσαμπάς ανάσταση

Δείτε την ανάρτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: 15χρονος τραυματίστηκε από κροτίδα - Έσκασε στο χέρι του

Κρήτη - μεταναστευτικό: Νέες αφίξεις στα νότια παράλια

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis